2014. október 19., vasárnap

Cicamama a koraszülöttekért 2. - Segítsetek, hogy segíthessünk

Ígértem, hogy ma jelentkezem a részletekkel.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra november 17-ig, és még előtte szeretnénk elküldeni a mi kis csomagunkat, hogy a rendezvénysorozatok előtt megérkezhessen minden helyszínre az adományunk.

(forrás: Desktop Wallpapers)

Összeszedem ide, hogy minek örülnének, mire van szükség, hogy a segítségünk hasznos legyen.

Amit megvásárolhatsz:

- jó minőségű textil pelenka
- 44-50 méretű body és rugdalózó
- pamut/flanel lepedő (70x85 cm vagy 80x100 cm)
- ruhák 44-50 méretben
- icipici zoknik (0-0 vagy tiny baby megjelöléssel keresd)
- wellsoft, polár takaró (50x60 cm, 60x75 cm - polár, a nagyobb 70x85 cm méretből polár vagy wellsoft)
- Varrási kellékeket: cérna, puha tépőzár, patent, 80as varrógéptű, pamut szalagok megkötőhöz, mivel vannak, akik megvarrják ezeket a pici, boltban nem megvehető holmikat.

Mi, itt a CMK-nál azt adjuk, amiben jók vagyunk - rengeteg kötött, horgolt sapit, takarókat, kis mellényt, nadrágot, tunikát, apró szorongatnivalókat, amit emlékül hazavihetnek ezek a picikék. Ezt persze a jövőben is folytatni fogjuk, de a Koraszülöttek Világnapjára szeretnénk egy nagyobb csomaggal készülni.

Ha ebben segítenél, akkor válassz fonalat, és elkészítjük Neked belőle azokat a darabokat, amiket adományoznál. 

A fonalválasztáshoz egy kis segítség:

Az én kedvenc fonalboltom a Gombolyda, mert náluk mindig kiváló minőségű, kedvező árú gombócokat találok, és persze a mostani projektünk gombócai is onnan származnak, mivel a kínálatukban van az apróságoknak való biopamut, bambusz, bambusz keverék és antibakteriális, mosásálló, nem bolyhozódó akrilszálas fonal is.

Teszek ide Nektek néhány linket ajánlásként: 









Ezek persze csak ötletek, segítség az anyagválasztásban (nem kapok jutalékot a boltban, pedig milyen jó lenne... :) ). Arra figyeljetek, hogy sapinak és ruháknak inkább a pasztellesebb árnyalatokra van szükség, amiket könnyű együtt mosni.

Egy gombóc fonal ebben a méretben 2-2,5 sapira elég. A takarónak kell legalább 2-3 gombóc a felsoroltakból, mellényhez 1-1,5 gombóc. Ha tehát inkább fonallal segítenél, keress minket a facebookon, írj üzenetet, és megbeszéljük, mire gondoltál. 

Az adományokat postán vagy személyesen tudjátok eljuttatni hozzánk Vácra, Hatvanba, Gödöllőre, Maglódra, Aszódra. Fonalat webshopban tudtok rendelni, és akkor az egyenesen hozzánk érkezhet. 

Határidő: 2014. november 10.

SEGÍTSETEK, HOGY SEGÍTHESSÜNK


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése