2014. október 16., csütörtök

Isten hozott Cicamama Kuckójában

Szeretettel köszöntünk a CMK blogon. Ha idetaláltál, akkor valószínűleg Te sem veted meg az édes kis semmiségeket, kedves kis bohóságokat, amivel magadat vagy szeretteidet is meglepheted. 

Azért hoztuk létre ezt a kis webnaplót, hogy az általunk készített kötött, horgolt, hímzett, festett, mütyürkézett dolgaink mellett azok készítési módját, azokat a bizonyos fázisfotókat is meg tudjuk mutatni, mesélni tudjunk magunkról, az alkotási folyamat hátteréről, egy-egy szívünknek kedves darab történetéről. 

Egészen kicsi koromban kezdtem el kötni, mindig nyaggattam édesanyámat, hogy mutassa meg, tanítson meg, mert nagyon izgalmasnak tűnt, ahogy szinte repülnek a kezében a kötőtűk. Imádtam nézni is, de még jobban szerettem egyedül maradni a kincseivel, feltúrni a fiókok, dobozok mélyét, előszedni a fából készült, rusztikus egyenes kötőtűket, a körkötőtűket, a különböző színes, puha gombolyagokat. Persze az én kezem alatt ezekből eleinte inkább csak kusza mindenfélék születtek, bár az én szememben már azok is remekművek voltak természetesen - éljen az egészséges önértékelés. ;-) Édesanyám persze kritikus volt, és többnyire sikerrel akadályozta meg, hogy ezeket a kezdetleges, hibás darabokat rátukmáljam minden utamba akadóra, vagy a saját kreálmányú szörnyelmekben menjek iskolába. :) Aztán sok-sok gyakorlás után végre nekem is sikerült vállalható minőségű holmikat alkotni. Eleinte főként sálat. De hogy én milyen büszke voltam magamra, az leírhatatlan. Talán ebből az első sikerélményből ered a sálak iránti vonzódásom - a mai napig imádok sálat kötni, horgolni. Megnyugtató, biztonságos érzés, kellemes kikapcsolódás, gyors sikerélmény. 

Ezért ha szeretnéd kipróbálni magad, akkor első nekifutásra mindenképp azt ajánlom, hogy köss egy sálat. A blogon mutatok majd mintákat, fonaltípusokat, és néhány technikai leírás, videó is felkerül majd. Szóval, ha régi vágyad a kötés, akkor csak figyelj.

Az oldalon megtalálhatod azoknak a termékeknek a fotóját, bővebb leírását is, melyeket a Facebook oldalunkon már megismerhettél. A termékek itt és az oldalon is megvásárolhatók, megrendelhetők. Egyéni kívánságokat is szívesen teljesítünk - álmodozz bátran és oszd meg velünk, hogy mire vágysz. 

Sok hasonló oldal, és számos készítő található a neten. Jogosan teszed fel a kérdést, hogy ez a két liba (mert hát nem egyedül tevékenykedek) ugyan mitől olyan különleges. Megsúgom a titkunkat: a RÁGONDOLÁSTÓL. Minden darab hatalmas szeretettel, gondoskodással, odafigyeléssel készül. Már az anyagválasztásban is a tökéletesre és a harmóniára törekszünk.Biztos lehetsz benne, hogy minden, ami kikerül a kezünk közül telis-tele van szeretettel és melegséggel, így külön boldogság lesz számodra használni, viselni a nálunk készült darabokat. 

Olvasd az oldalunkat olyan sok szeretettel, ahogy mi megmutatjuk, mi is egy igazi cicamama titka.
A facebook oldalunkat itt találod. Nézelődj ott is bátran. ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése