2016. január 1., péntek

Kreatív kihívás 2016

Ha Te is lelkesen forgácsolod szét magad a szabadidődben, akkor bizonyára tudni fogod, miről beszélek. Jó lenne egyszerre csinálni mindent. Sosem értettem, miért nem találták még fel az önlapozó könyvállványt, hogy a kezeim szabadok legyenek, miközben olvasok. Mondjuk szavam sem lehet, mert a hangoskönyvet feltalálták cserébe, de hát általában pont azok a könyvek elérhetetlenek, amiket éppen olvasnék. :) És ez csak az egyik fele. Így a végén általában arra jövök rá az év végi mérlegelésemnél, hogy a felét sem sikerült megvalósítani annak, amit szerettem volna adott évben. És legyen ez valami feladat, vagy akár csak elhatározás (többet önkénteskedek, sétálok, olvasok, sportolok, főzök, mozdulok ki, kipróbálok új dolgokat, ételeket, mintákat, hobbikat). 

Ezért aztán úgy gondoltam, hogy egyrészt teszek itt előtted egy fogadalmat, vagy mondhatnám azt is: VÁLLALÁST. Akkor legalább lesz egy nagy adag extra motivációm, mert bízom benne, hogy hajcsárként számod kéred majd tőlem az év folyamán, ha elmaradnék vele. ;-) (Jól kifundáltam, ugye?)

A másik pedig egy kihívás, amit Veled együtt szeretnék végigcsinálni ebben a csodálatos 2016-os évben. ;-)

Ez pedig a KREATÍV KIHÍVÁS 2016 - CMK módra. 


 Részt vehetsz benne bármilyen kreatív technikával a kötéstől a színezésig, ha megtalálod a kapcsolódást a teljesítendő feladatokkal. Akár már ebben is lehetsz egyedi, önkifejező és innovatív. ;-)
No figyelj!


Kreatív Kihívás 2016

Mint a Cicamama Kuckója legöregebb szeretetgyáros cicamicája játékra hívlak Téged, aki kézzel-lábbal-gondolattal valami egyedit és utánozhatatlant teremtesz a magad vagy mások örömére. Most nem számít, hogy ebből élsz, hobbiból alkotsz, vagy az általánosban volt utoljára színes ceruza a kezedben. Nem fontos, milyen technikával dolgozol: köss, horgolj, fess, rajzolj, írj, főzz, fotózz, faragj, hajtogass, fonj...sorolhatnám. Most tényleg minden belefér. Ha érzem magadban erőt és kedvet, akkor vegyél részt velem ebben az egész éves erőt próbáló, mégis izgalmas és mókás kihívásban. 

Ebben az évben 12 feladatok teljesítünk együtt, 12 kulcsszót, motívumot kapsz tőlem. A Te feladatod, hogy megtöltsd tartalommal. Olyannal, ami Te vagy, amihez kedvet érzel, amit megmutatnál a világnak. Nem baj, ha nem havonta teljesíted a feladatokat, a cél, hogy év végére azt tudd mondani, ebben az évben igazán tettem valamit magamért, és volt egy olyan vállalásom, ami nem felejtődött el már január második hetére. Épp ezért az sem baj, ha év közben csatlakozol hozzánk. 

És most lássuk a listát:

  1. Ami téli.
  2. Ami adományként, támogatásként készül. 
  3. Egy édes kis semmiség.
  4. Ami csak a Tiéd. 
  5. Ami igazán monumentális munka. 
  6. Egy kis luxus. 
  7. Egy új technika, amibe még nem mertél belevágni.
  8. Amit többször elkezdtél, de mindig félretetted.
  9. Ajándék egy gyermeknek.
  10. Ami dekadens és múlt századi.
  11. Egy igazán varázslatos darab. 
  12. Aminek a mama is örülne.



Ha Te is úgy gondolod, hogy a kreatív emberek mozdítják előre a világot, és az alkotás öröme mosolyt hoz a mindennapokba, akkor tartsd velem. ;-)

Igazán köszönöm, ha megosztod ezt a bejegyzést, és segítesz, hogy minél több alkotó kedvű emberhez jusson el az üzenet!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése